بَرکتِ مَرَض
مردم وحشت زده و مستاصل هشتگ میزنند #واکسن_بخرید، پاسخ میشنوند ورود واکسن غربی ممنوع است. واکسن شرقی هم وارد نمیشود، اما چرا؟ شاید چون سود ساختن واکسن داخلی بیش از همه است! مثل ساخت کیت تشخیص کرونا. چه کسی میسازد؟ همان کسی که برای انحصار خود در ابتدای شیوع کرونا جلوی واردات تست کرونا به کشور را گرفت. در آن زمان ماجرا از این قرار بود که شرکتی ایرانی به نام «ایرگان مهر» قصد داشت کیت های تشخیص کرونا از مبدا کره جنوبی وارد کند، این شرکت پیشنهاداتی به وزارت بهداشت، بیمارستان مسیح دانشوری و…و همچنین «بنیاد برکت» داد، بنیاد برکت پیشنهاد این واسطه را رد میکند.موضوع اینجا تمام میشود، اما چند وقت بعد، شرکتی به نام «کی.بی.سی» وارد میشود و مستقیما با شرکت کره ای وارد مذاکره شده و کیت ها را به کشور وارد میکند. پروژه «آزمایشگاه سیار بسیج جامعه پزشکی» برای تست کرونا در مبادی شهرها هم کلید میخورد. کی.بی.سی از کجا آمد؟ این شرکت از زیر مجموعه های سرمایه گذاری البرز از شرکت های تابعه بنیاد برکت است و بنیاد برکت هم وابسته به ستاد اجرائی. +
بگذریم…. سود چقدر است که به این همه بدنامی می ارزد؟ اجازه دهید ابتدا نگاهی کنیم به شبکه بنیاد مهربان برکت، در بازار دارو. چارت زیر مختصری از وضعیت را بدست میدهد.
این شرکت ها هر کدام در چندین شرکت دیگر حضور دارند و این چارت را فقط از لایه اول تهیه کردم. شرکت «برکته الصحه» و «برکت الصحت للمقاولات و التجارت العام» که در کشورهای عراق، سوریه و لبنان فعالیت میکنند و ارتباط اینها با سازمان مخوف شستا، خود قصه پر غصه ای دارد که شاید روزی بنویسم.
اما میدانید چرا واکسن نمیخرند؟ این درخواست هیات مدیره شرکت البرز برای افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی، یا به عبارتی دو برابر کردن سرمایه شرکت به تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ است:
در اینجا هم حسابرس با پیشنهاد موافقت کرده.
ممکن است گفته شود این افزایش سرمایه دوبرابری برای مدت زمان طولانی است، که باید متذکر شد: خیر، آخرین تجدید ارزیابی برای تاریخ ۲۱ برج ۸ سال ۹۸ بوده است، یعنی دقیقا قبل از شیوع کرونا. و این افزایش سرمایه دوبرابری از ۴ و ۸ هزار میلیارد به ۸ و ۴ هزار میلیارد ریالی، دستاورد همین کروناست.( و در نظر داشته باشید عدد سرمایه شرکت لزوما نشان دهنده کل دارایی های شرکت نیست، اما تغییرات آن معیار مناسبی برای ارزیابی کلی شرکت هاست. ) چطور؟ در صورتمالی مربوط به شش ماهه متهی به آخر شهریور ۱۳۹۹، در صفحه ۵۸، ذیل یادداشت توضیحی ۳۸-۷ که به تایید حسابرس هم رسیده، ماجرا اینطور شرح داده شده است:
همانطور که ملاحظه میشود، توضیح داده شده است که تنها تاثیر منفی کرونا روی این مجموعه مربوط به ۲ و ۳ ماه اول بوده، اما بعد – لابد خوشبختانه – شرکت با حضور در بخش محصولات ضدعفونی و … و همچنین در اختیار گرفت عرضه داروهای موثر بر کرونا، توانسته آثار منفی را به مثبت تبدیل کند.
از بیست و یکم بهمن ۱۳۹۸، تا امروز، ۲۷ فروردین ۱۴۰۰، در ایران دو میلیون و ۱۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر به کرنا مبتلا و ۶۵ هزار و ۶۸۰ نفر جان باختند. + در این مدت با در نظر گرفتند بعد خانوار(تعداد متوسط افراد یک خانواده) حدودا ۸ میلیون نفر ایرانی یعنی اندکی کمتر ۱۰ درصد با این بیماری و مشکلات آن دست به گریبان شدند. آثار اقتصادی، روانی، آسیب های اجتماعی و … ناشی از این همه گیری هنوز به طور کامل مشخص نیست. اما حداقل از هر ۱۰ نفر ایرانی یک نفر با کرونا به طور مستقیم سر و کار داشته است.
اما آیا همه از بابت کرونا متضرر شدند؟ نه؛ بودند کسانی که از این درد و مرض و طاعون سودهای هنگفتی هم کردند. هنوز هم میکنند، رسانه های ما نیز جز رپورتاژ آگهی برای این سوداگران طاعون هیچ عملی ندارند. جز اینکه هر از چندی صدقه دادن بنیاد برکت به چند ده هزار خانوار را تیتر میکنند. این مهربانی های تبلیغاتی بنیاد برکت به اندازه آشغال زیر ناخن هیولای برکت نیست که اگر لازم شد در براه آن هم خواهم نوشت.
مسئول اصلی نخریدن واکسن اون خائنهایی هستن که مردم رو تشویق کردن تا برن پای صندوق به آخوندها رای بدن
یلام لطفاً در مورد نقش دکتر جمشیدی هم بنویسید