خانه > مطالب اصلی > افزایش قیمت مواد غذایی از ابتدای سال ۹۰ تاکنون

افزایش قیمت مواد غذایی از ابتدای سال ۹۰ تاکنون

از افزایش ۱۰۸ درصدی تخم مرغ تا افزایش قیمت ۱۲۶ درصدی سیب

هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت بیشترین افزایش قیمت و هفته منتهی به دوم اردیبهشت شاهد کمترین افزایش قیمت در این سبد بوده ایم. به ترتیب در هفته های: منتهی به ۱۶ اردیبهشت با ۹۵/۲۷(۲۷ ممیز۹۷) درصد، منتهی به نهم اردیبهشت با ۹۲/۲۵(۲۵ممیز۹۲) درصد، هفته منتهی به ۱۹ فروردین با  ۴۷/۲۵(۲۵ مییز ۴۷) درصد، هفته منتهی به ۲۶ فروردین با ۴۶/۲۴(۲۴ ممیز۴۶) درصد و هفته منتهی به دوم اردیبهشت با ۳۰/۲۵(۲۵ممیز۳۰) درصد، شاهد افزایش قیمت ها بودیم.

در یک نگاه کلی میتوان بر اساس آمارهای هفتگی بانک مرکزی از قیمت خرده فروشی مواد غذایی در پایتخت چنین نتیجه گرفت که در مجموع میانگین افزایش قیمت مواد خوراکی در تهران حدود ۲۶ درصد از ابتدای سال ۹۰ تا کنون، نسبت به مدت مشابه سال پیش افزایش داشته است.

تازه در این جداول قیمت “نان” ذکر نشده است. بر اساس این جداول به ترتیب گروه های: تخم مرغ با ۹۹ درصد، میوه با ۴۸ درصد، حبوبات با ۲۷ درصد، روغن با ۲۶ درصدت، سبزیجات با ۲۴ درصد، برنج با ۱۶ درصد، قند و شکر با ۱۴ درصد، گوشت قرمز با ۱۰ درصد، گوشت مرغ با ۹ درصد، چای با ۶ درصد و لبنیات با ۷ درصد افزایش، یازده گروهی هستند که در ۵ هفته اخیر(از اولین هفته سال جدید یعنی ۱۹ فروردین که آمار منتشر شده است تا ۱۶ اردیبهشت که اخرین امار منتشر شده است) افزایش قیمت داشتند.

kol

برای دیدن جداول و نمودار های این صفحه در ابعاد بزرگتر روی آنها کلیک کنید

هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت بیشترین افزایش قیمت و هفته منتهی به دوم اردیبهشت شاهد کمترین افزایش قیمت در این سبد بوده ایم. به ترتیب در هفته های: منتهی به ۱۶ اردیبهشت با ۹۵/۲۷(۲۷ ممیز۹۷) درصد، منتهی به نهم اردیبهشت با ۹۲/۲۵(۲۵ممیز۹۲) درصد، هفته منتهی به ۱۹ فروردین با  ۴۷/۲۵(۲۵ مییز ۴۷) درصد، هفته منتهی به ۲۶ فروردین با ۴۶/۲۴(۲۴ ممیز۴۶) درصد و هفته منتهی به دوم اردیبهشت با ۳۰/۲۵(۲۵ممیز۳۰) درصد، شاهد افزایش قیمت ها بودیم.

گروه تخم مرغ در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت با افزایش ۱۰۸ درصدی صاحب رتبه اول افزایش قیمت ها و گروه لبنیات با افزایش ۸/۲(۲ممیز۸) درصدی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین کمترین رشد قیمت را داشته است.

nemodar-kol-goroh-zaman

لبنیات: افزایش ۵ و نیم درصدی

labaniyat

در بین گروه های های مورد ذکر در گزارش، لبنیات کمترین و تخم مرغ بیشترین افزایش قیمت را داشته است. ماست پاستوریزه در هفته اول مورد بررسی این گزارش ۲/۱(یک ممیز۲) درصد، در هفته دوم ۱/۶(۶ممیز۱) درصد، در هفته سوم ۱/۶(۶ممیز۱) درصد، در هفته چهارم ۸/۷(۷ممیز۸) درصد و در هفته پنجم ۵/۸(۸ممیز ۵) درصد افزایش نسبت به هفته های مشابه در سال ۸۹ داشته اند.

ماست پاستوریزه در هفته اول بدون افزایش، در هفته دوم ۵/۳(۳ممیز ۵) درصد، در هفته سوم ۵/۳(۳ممیز ۵) درصد، در هفته چهارم ۵/۳(۳ممیز۵) درصد و در هفته پنجم ۳/۵(۵ممیز۳) درصد ، نسبت به هفته های منشابه سال قبل افزایش داشته است.

پنیر باز(غیر پاستوریزه) در هفته اول ۹/۴(۴ممیز۹) درصد، در هفته دوم ۹/۵(۵ممیز۹) درصد، در هفته سوم ۷/۶(۶ممیز۷) درصد، در هفته چهارم ۳/۶(۶ممیز۳) درصد و در هفته پنجم ۳/۷(۷ممیز۳) درصد نسبت به هفته های مشابه در سال ۸۹ افزایش قیمت داشته است.

پنیره پاستوریزه تنها در هفته اول(یعنی هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۳۹۰) ۱/۰(۰ممیز۱) درصد افزایش قیمت داشته و در هفته های بعدی تفاوت قیمتی نداشته است.

کره پاستوریزه در هفته نخست ۵/۲۱(۲۱ممیز۵) دردص، در هفته دوم ۳۱ درصد، در هفته سوم ۲/۳۵(۳۵ممیز۲) دردص، در هفته چهارم ۸/۴۹(۴۹ممیز۸) درصد و در هفته پنجم ۸/۴۷(۴۷ممیز۸) درصد افزایش قیمت داشته است.  شیر استرلیزه تغییر قیمتی نداشته است و از شیر پاستوریزه نیز قیمتی در این جدول درج نشده است.

تخم مرغ: ۹۹ درصد افزایش

اما در گروه تخم مرغ، تخم مرغ در هفته نخست(منتهی به ۱۹ فروردین ۱۳۹۰) ۸/۹۹(۹۹ممیز۸) درصد، در هفته دوم ۶/۹۷(۹۷ممیز۶) درصد، در هفته سوم ۱/۹۶(۹۶ممیز۱) درصد، در هفته چهارم ۹۴ درصد و نهایتا در هفته پنجم، یعنی هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰۸ درصد نسبت به هفته های مشابه در سال قبل افزایش قیمت داشته است.

برنج: ۱۶ درصد افزایش

در گروه برنج به طور کلی شاهد ۱۴/۱۶(۱۶ممیز۱۴) درصد افزایش قیمت در ۵ هفته ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بودیم. بیشترین افزایش قیمت این گروه در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت سال جاری رخ داد.

berenj

برنج داخله درجه یک در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۳/۲۱(۲۱ممیز۳) درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشت. در هفته منتهی به ۱۹ فروردین برنج ایرانی در جه یک ۷/۱۳(۱۳ممیز۷) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین ۴/۱۴(۱۴ممیز۴) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۸/۱۱(۱۱ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۹ درصد نسبت به هفته های مشابه سال قبل افزایش داشته است.

برنج خارجی نیز ، در هفته منتهی به ۹ فروردین ۹/۱۰(۱۰ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین ۹/۱۰(۱۰ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۸/۱۱(۱۱ممیز۸) درصد ، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۱ درصد و در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۱/۱۰(۱۰ممیز۱) درصد افزایش داشته است.

حبوبات: ۲۷ درصد افزایش

گروه حبوب در کل ۲۸/۲۷(۲۷ ممیز۲۸) درصد در پنج هفته مورد بحث در اینجا، نسبت به مدت مشابه افزایش قیمت داشته است. بیشترین تغییر قیمت در سومین گروه افزایش قیمت ها در هفته منتهی به ۲۸ فروردین رخ داده است.

hobobat

نخود در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۴/۴۷(۴۷ممیز۴) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین ۹/۴۸(۴۸ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۱/۴۷ (۴۷ ممیز۱) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۳/۴۷ (۴۷ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۷/۴۷(۴۷ممیز۷) درصد افزایش قیمت داشته است.

لپه در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۲۳/۶ ( ۲۳ ممیز ۶ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین ۲۶ درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۴۷/۱ ( ۴۷ ممیز ۱ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت  ۲۴/۸ ( ۲۴ ممیز ۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۲۴/۲ ( ۲۴ ممیز ۲ )  درصد افزایش قیمت داشته است.

عدس در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۱۸/۴ ( ۱۸ ممیز ۴ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۷/۸ ( ۱۷ ممیز ۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۱۸ درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۵/۸ (  ۱۵ ممیز ۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۱۶/۲ (  ۱۶ممیز ۲ )  درصد افزایش قیمت داشته است.

لوبیا چیتی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۲۹/۶ ( ۲۹ ممیز ۶ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۳۰/۲ (  ۳۰ممیز ۲ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۲۹/۸ (۲۹  ممیز ۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت  ۲۹/۲ ( ۲۹ ممیز ۲ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۲۹  درصد افزایش قیمت داشته است.

nemodar-kol-goroh

لوبیا چشم بلبلی  در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۲۴/۵ (۲۴ممیز ۵ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۲۵/۷ ( ۲۵ ممیز ۷ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۲۶ درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۲۶درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۲۴/۷ (۲۴  ممیز ۷ )  درصد افزایش قیمت داشته است.

لوبیا سفید در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۲۳/۷ (۲۳ ممیز۷ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۲۳/۷ ( ۲۳ ممیز ۷ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۲۳/۵ (۲۳  ممیز ۵ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت  ۲۲/۱ ( ۲۲ ممیز ۱ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۲۲/۸ ( ۲۲ ممیز ۸ )  درصد افزایش قیمت داشته است.

لوبیا قرمز در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۸/۹ (  ممیز  ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۸/۹ (  ممیز  ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۸/۸ (  ممیز  ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت  ۸ درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۷/۲ ( ۷ ممیز ۲ )  درصد افزایش قیمت داشته است.

میوه: ۴۸ درصد افزایش

گروه میوه جات با ۱۴/۴۸ (۴۸ممیز۱۴) درصد افزایش، دومین گروهی است که از ابتدای امسال تاکنون بیشترین رشد قیمت را داشته است. در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت، بیشترین و در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت کمترین افزایش قیمت در این گروه مشاهده می شود. در بین میوه های موجود در این گروه، سیب بیشترین رشد قیمت ها را داشته است.

miveh

سیب قرمز  در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۱۲۶درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۱۱/۴  (۱۱۱  ممیز ۴ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت  ۱۰۰/۵  ( ۱۰۰ ممیز ۵) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت  ۱۱۲/۳ ( ۱۱۲ ممیز ۳ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۱۱۳/۹ ( ۱۱۳ ممیز ۹ )  درصد افزایش قیمت داشته است.

سیب زرد در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۲۰/۴ ( ۱۲۰ ممیز  ۴) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین ۱۰۶/۸ (۱۰۶ ممیز۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۹۴درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت  ۱۱۴درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت  ۱۱۱/۹ (۱۱۱ ممیز۹)  درصد افزایش قیمت داشته است.

پرتقال درجه در هفته منتهی به ۱۹ فروردین  ۲۸/۶ (۲۸ممیز۶ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین۲۷/۷ (۲۷ممیز۷ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۱۹/۸ (۱۹ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۲۶/۳ (۲۶ ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۳۲/۴ (۳۲ ممیز۴)  درصد افزایش قیمت داشته است.

نارنگی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۳۱/۴ (۳۱ ممیز۴ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین ۳۷ درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۳۳/۵ (۳۳ ممیز۵ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۷/۷ (۱۷ ممیز۷) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۳۰/۴ (۳۰ممیز۴ ) درصد، افزایش قیمت داشته است.

لیمو شیرین در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۴۳/۳ (۴۳ ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۷۵/۴ (۷۵ممیز۴) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۶۵/۱ (۶۵ ممیز۱) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۷۳ درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۷۱/۴ (۷۱ممیز۴) درصد، افزایش قیمت داشته است.

قیمت گوجه سبز و طالبی از هفته منتهی به نهم اردیبهشت وارد جدول شدند. گوجه سبز در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۶۸/۴ (۶۸ممیز۴) درصد و در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۴۵/۲ (۴۵ممیز۲) درصد، افزایش قیمت داشته است.

طالبی نیز در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۷۳/۷ (۷۳ممیز۷) درصد و در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۶۰/۵ (۶۰ممیز۵) درصد، افزایش قیمت داشته است.

هندوانه در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۴/۷ (۱۴ممیز۷) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۹/۸ (۹ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۷/۸ (۱۷ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۴۲/۶ (۴۲ممیز۶) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۴۸/۱ (۴۸ممیز۱) درصد، افزایش قیمت داشته است.

سبزیجات: ۲۴ درصد افزایش

سبزیجات صاحب پنجمین رتبه افزایش قیمت در بین گروه های مورد بررسی در اینجاست. البته توجه داشته باشید که اگر کاهش قیمت های “پیاز” تنها قلم جنسی که نسبت به سال قبل کاهش داشته است نبود، رتبه سبزیجات کاملا دگرگون می شد، چرا که در برخی اقلام نظیر   خیار، لوبیا سبز و یا بادنجان، شاهد افزایش قیمت های بالای ۵۰ درصد هستیم.

sabzijat

به هر تقدیر، خیار در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۲۹ درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۳۵/۸ (۳۵ ممیز۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۵۳/۲ (۵۳ ممیز۲) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۵۲/۱ (۵۲ممیز۱) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۴۶/۴ (۴۶ ممیز۴) درصد، افزایش قیمت داشته است.

گوجه فرنگی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۱/۳ (۱۱ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۴/۶ (۴ممیز۶) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۱۹- درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت -۶/۹ (منفی ۶ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۹/۸ (۹ممیز۸) درصد، افزایش قیمت داشته است.

بادنجان در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۲۵/۵ (۲۵ممیز۵) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۹/۳ (۹ ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۱/۴ (۱۱ممیز۴ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۳۶/۲ (۳۶ ممیز۲ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۶۵/۳ (۶۵ممیز۳ ) درصد، افزایش قیمت داشته است.

کدو سبز در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۳۹/۱ (۳۹ممیز۱) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۸ درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۲۰/۳ (۲۰ ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۲۱/۲ (۲۱ممیز۲) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۳۳/۱ (۳۳ممیز۱ ) درصد، افزایش قیمت داشته است.

سیب زمینی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۵۶/۵ (۵۶ممیز۵ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۳۶/۴ (۳۶ ممیز۴ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۲۸/۳ (۲۸ممیز۳ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۴/۸ (۱۴ ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۵  درصد، افزایش قیمت داشته است.

پیاز در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۴/۸ (۱۴ ممیز۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۳۱/۸ – (منهای۳۱ ممیز۸ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۲۱/۶ – (منهای ۲۱ ممیز۶ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۷/۷- (منهای ۱۷ممیز۷) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۲۰/۱-  (منهای۲۰ ممیز۱) درصد، افزایش قیمت داشته است.

لوبیا سبز در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۵۹/۱ (۵۹ ممیز۱) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۵۴/۱ (۵۴ممیز۱ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۵۴/۷ (۵۴ ممیز۷ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۶۰/۳ (۶۰ ممیز۳ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۶۸/۵ (۶۸ممیز۵) درصد، افزایش قیمت داشته است.

nemodar-kol-zaman

سبزی های برگی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۲۲/۸ (۲۲ ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۹/۶ (۱۹ ممیز۶ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۵/۹ (۱۵ ممیز۹ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۴/۵ (۱۴ ممیز۵ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۱۵/۸ (۱۵ ممیز۸ ) درصد، افزایش قیمت داشته است.

گوشت: ۱۰ درصد افزایش

در گروه گوشت متوسط افزایش قیمت در این ۵ هفته ۱۰ درصد بوده است، اما با توجه به قیمت بالای گوشت، این ۱۰ درصد ارزشی به مراتب بیشتر از ۱۰ درصد در گروهی مثل سبزیجات دارد.

گوشت گوسفندی در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۷ درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۷/۱ (۷ ممیز۱ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۰/۵ (۱۰ ممیز۵ ) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۰/۲ (۱۰ممیز۲) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۱۱/۱ (۱۱ممیز۱ ) درصد، افزایش قیمت داشته است.

گوشت گاو و گوساله در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۹/۲ (۹ممیز۲) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۷/۹ (۷ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۰/۶ (۱۰ممیز۶) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۱/۸ (۱۱ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۱۱/۳ (۱۱ممیز۳) درصد، افزایش قیمت داشته است.

gosht

مرغ: ۹درصد افزایش

مرغ نیز چون گوشت قرمز افزایش قیمت داشته است. گوشت مرغ در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۳/۴ (۱۳ممیز۴) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۲/۶ (۱۲ممیز۶) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۱۱/۴ (۱۱ممیز۴) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۴/۶ (۴ممیز۶) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۴/۱ (۴ ممیز۱) درصد، افزایش قیمت داشته است.

قند و شکر: ۱۴ درصد افزایش

به طور میانگین افزایش قیمت قند بیش از شکر بوده است. این گروه شیرین ششمین گروه در بین گروه های مواد خوراکی هستند که در پنج هفته اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشتند. قند در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۰/۹ (۱۰ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۱/۲ (۱۱ممیز۲ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۷/۳ (۱۷ممیز۳) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۵/۹ (۱۵ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۱۷/۸ (۱۷ممیز۸) درصد، افزایش قیمت داشته است.

شکر در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۳/۸ (۳ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۶/۶ (۶ممیز۶) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۱۵/۹ (۱۵ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۵/۲ (۱۵ممیز۲) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۱۶/۸ (۱۶ممیز۸) درصد، افزایش قیمت داشته است.

ghand

چای در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۵/۸ (۵ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۵/۷ (۵ممیز۷ ) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۵/۷ (۵ ممیز۷) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۵/۵ (۵ممیز۵) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۶/۲ (۶ممیز۲) درصد، افزایش قیمت داشته است.

روغن: ۲۶ درصد افزایش

روغن با بیش از ۲۵ و نیم درصد افزایش، در رتبه چهارم افزایش قیمت ها قرار دارد. ۲۸ درصد افزایش قیمت حلب ۵ کیلویی روغن نباتی جامد نیز که در گزارش بانک مرکزی در هفته اخیر بیش از ۱۰ هزار تومان ذکر شده است نسبت به افزایش قیمت در اقلامی نظیر اقلام موجود در گروه لبنیات از ارزش بالاتری برخوردار است.

روغن نباتی جامد در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۲۸ درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۲۷/۸ (۲۷ممیز۸) درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت۲۷/۹ (۲۷ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۲۸ درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت۲۸/۲ (۲۸ممیز۲) درصد، افزایش قیمت داشته است.

roghan

روغن نباتی مایع در هفته منتهی به ۱۹ فروردین ۱۰/۹ (۱۰ ممیز۹) درصد، در هفته منتهی به ۲۶ فروردین  ۱۱ درصد، در هفته منتهی به ۲ اردیبهشت ۱۱ درصد، در هفته منتهی به ۹ اردیبهشت ۱۲/۲ (۱۲ممیز۲ ) درصد، در هفته منتهی به ۱۶ اردیبهشت ۱۴/۷ (۱۴ممیز۷ ) درصد، افزایش قیمت داشته است.

—————————

این گزارش در سایت فردا، مورخ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ منتشر شد.

  1. همیشه مشعوف
    10 می 2011 در 23:15 | #1

    حالا این تخم مرغ انقد گرون شده ما نمی تونیم بخریم عوضش حبوبات چند صدم درصدی کاهش قیمت داشته می تونیم پروتئین گیاهی مصرف کنیم. میوه های تابستانی هم که برای سلامتی مضر هست. به هر شکل در افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی توجه کافی به سلامت ما میشه خدا رو شکر.
    دست شما هم درد نکنه که ما رو در جریان این تغییر و تحولات در راستای تامین سلامتمان گذاشتید.

  1. بدون بازتاب